در خصوص درج ايميل دانشگاهي در فعاليت هاي پژوهشي اعضاء PDF چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۰۳

قابل توجه اعضا محترم باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان مشهد

بنابر مصوبه اخير شوراي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان مشهد:

1- اعضا باشگاه از ارسال مقاله با ايميل هاي عمومي نظير Yahoo و Gmail خودداري نمايند درغير اينصورت درخواست تشويقي مقالات ايشان پذيرفته نمي شود. اعضائي كه ايميل دانشگاهي ندارند مي توانند حضورا به دفتر فناوري اطلاعات (قاسم آباد- چهارراه استاد يوسفي) جناب آقاي سرابي (تلفن: 36625383) مراجعه نمايند. اعضا محترمي كه در خارج از ايران حضور دارند مي توانند درخواست شان را براي اينجانب ايميل كنند تا پيگيري لازم انجام شود.

2- براي اعطا تسهيلات به مقالات منتشر شده بايستي affiliation دقيقا بصورت زير رعايت شود در غير اينصورت درخواست تشويقي مقالات ايشان پذيرفته نمي شود. در ضمن درج بيش از يك affiliation مجاز نمي باشد.

نحوه صحيح درج نام باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دانشگاه آزاد اسلامي در آثار ارائه شده توسط اعضاء

- در مقالات انگليسي:

Young Researchers and Elite Club, Mashhad Branch, Islamic Azad University, Mashhad, Iran

- در مقالات فارسي:

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامي، مشهد، ايران

توجه : لازم است اعضاء محترم در درج نام باشگاه در آثار خود نهايت دقت را به عمل آورند. در غير اينصورت طبق آئين نامه تسهيلات، باشگاه از پرداخت تسهيلات معذور است.